دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حزب الله به عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند است

دبیرکل حزب‌الله لبنان در چارچوب سخنرانی رهبران مقاومت به مناسبت روز جهانی قدس اعلام کرد که این جنبش به عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز جهانی قدس آغاز شد.

 

سید حسن نصرالله در این سخنرانی اعلام کرد: ما با شعار قدس راه شهدا است این روز را گرامی می داریم و اعلام می‌کنیم که تمام فتنه ها و توطئه ها برای تضعیف ما و ایجاد اختلاف میان ما بر اساس معیارهای طایفه‌ای و مذهبی، نژادی و سیاسی شکست خورده است.

 

وی در ادامه افزود: اتحاد امروز ما نشان می‌دهد که تمام تلاش ها و توطئه ها برای انزوای فلسطین ناموفق بوده است. روز قدس امسال با عید آزادسازی لبنان و بیستمین سالگرد آزادسازی این کشور در برابر دشمن صهیونیستی همزمان شده است.

 

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما در حزب الله لبنان تاکید می‌کنیم که بر عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند هستیم.

 

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: هر چقدر که تهدیدها، جنگ ها، توطئه ها و فشارها افزایش پیدا کند ما در این مسیر ثابت‌قدم خواهیم بود و با خون خود در جبهه‌ها حضور خواهیم داشت. ما لحظه‌ای برای ورود به چالش ها تردید نکرده ایم.

 

وی اظهار داشت: عهد و پیمان امثال ما با حاج قاسم سلیمانی شهید قدس و تمام شهدایی است که در این مسیر جان خود را فدا کرده اند. ما با تمام مجاهدان در این مسیر عهد می بندیم که تمام تلاش خود را برای تحقق اهداف خود به کار خواهیم گرفت و متحد خواهیم بود برای روزی که همگان در قدس و مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

 

سید حسن نصرالله همچنین تاکید کرد: از تمام امت عربی و اسلامی می‌خواهم تا روز قدس را به روش های مختلف و در سطوح سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و غیره برگزار کنند و البته این اقدامات باید با توجه به تدابیر بهداشتی مربوط به گسترش ویروس کرونا انجام شود. روز قدس امسال مانند سال های قبل در قلب های ما و برنامه‌های ما حضور دارد.

 

دبیرکل حزب الله لبنان در افزود: آنچه که از عادی سازی روابط و تسلیم شدن در برابر دشمن صهیونیستی می بینیم تصویر واقعی امت ما نیست ما امروزه بیش از هر زمان دیگری به قدس و آزادسازی آن در سایه ایمان، صبر، اخلاص و اتحاد میان کشورهای محور مقاومت نزدیک شده ایم.

 

وی در ادامه اعلام کرد: روز جهانی قدس میراث مبارک امام خمینی (ره) به شمار می رود.

کلمات کلیدی: سید حسن نصرالله
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار